Bedrijfsgebouw als visitekaartje, Hoofdkantoor 2Connect B.V.


BendienWierenga Hoofdkantoor 2Connect B.V. Waalwijk


Het bedrijfspand is het visitekaartje van een onderneming. Het moet de professionaliteit, expertise en het enthousiasme uitstralen die een bedrijf onderscheidt van de rest. Deze hoofdvestiging die we ontwierpen voor kabelproducent 2Connect B.V. uit Waalwijk, geeft de onderneming een duidelijk gezicht en zet het eigen product letterlijk in de etalage.


BendienWierenga Hoofdkantoor 2Connect B.V. Waalwijk. BendienWierenga Hoofdkantoor 2Connect B.V. Waalwijk


Eenheid en transparantie

Om de eenheid van de onderneming te benadrukken brachten we het kantoor en de bedrijfshal samen onder één dak. De dubbelhoge entreehal is het centrum van het gebouw. Vanaf hier heb je door een grote glazen wand direct zicht op de kabels en het productieproces in de bedrijfshal, terwijl zich links en rechts kantoorruimtes bevinden. De directiekamer bevindt zich boven de entree, met een prachtig uitzicht op alles dat zich in het bedrijf afspeelt.


BendienWierenga Hoofdkantoor 2Connect B.V. Waalwijk


Verfijnd en industrieel

Om de kantoormedewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving te bieden, hebben we hun ruimtes vormgegeven met warme materialen en verfijnde detaillering. Contrasten in materiaalgebruik, bijvoorbeeld tussen de donkere bedrijfshal en de wit gestucte kantoorruimtes of tussen de houten wanden en de onafgewerkte vloerplaten aan het plafond, geven het gebouw een industrieel en tegelijk verfijnde uitstraling.


BendienWierenga Hoofdkantoor 2Connect B.V. Waalwijk


Projectdata

Naam
Hoofdkantoor 2 Connect B.V Waalwijk
Project
Nieuwbouw hoofdkantoor met opslaghal
Opdrachtgever
2 Connect B.V.
Locatie
Waalwijk
Oppervlakte
2 bouwlagen, kantoor a 650m2 en opslaghal a 850m2
Ontwerp
2009
Status
Gerealiseerd
Projectteam
Roos Bendien, Nátaly Wierenga met Sjouke Posthumus.Wilt u meer informatie over dit project? Mail dan naar info@bendienwierenga.nl of bel met tel. nummer 020-7772732.


Meer informatie over Bendien/Wierenga vindt u op onze linkedin pagina.